Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisens åtgärder räcker inte

Annons

Nu måste något radikalt ske när det gäller alla våldtäkter och våldtäktsförsök. Uppenbarligen har de ”åtgärder” polisen tagit till hittills, inte alls fungerat! Nu är det kanske dags att ta till mer okonventionella metoder? Hur skulle det vara med mer aktiva åtgärder? Lockfåglar? Kvinnliga poliser med sändare, poliskollegor i ”bakvattnet”?

Om jag har förstått rätt är det inte tillåtet i Sverige, men nu får vi nog ta och tänka om!

En annan sak som jag tror skulle kunna ge resultat, vore att utlysa en riktigt saftig belöning för den som lämnar tips så dessa eller denna förövare åker fast. Mammons makt är stor och det skulle inte förvåna mig om någon i deras närhet vet, eller misstänker att allt inte står rätt till.

Det är dags att tänka och handla ”utanför ramen”, i ett idealiskt samhälle händer inte dessa saker. Dessvärre lever vi inte i Utopia, utan i Sverige 2010. I vårt ”märkvärdigt” fina land, där kvinnor inte kan vistas ute utan att riskera att bli överfallna av dessa kräk till män! Jag finner inte ord. Har tidigare kritiserat polisen ett flertal tillfällen över det ”konstiga” valet att ej lämna ut signalement på förövarna. Man kan nästan tro att man vill ”skydda” förövarna (vilket jag ej för ett ögonblick tror), och inte offren? Polisen famlar i mörkret, ni kan vara tacksamma för att ni inte behöver riskera i samma ”mörker” som vi kvinnor gör ...

Sedan bryr jag mig inte ett dugg om hur förövaren ser ut eller vart han kommer ifrån! Det är mig totalt likgiltigt, däremot tycker jag att det förövarna gör är rent förjävligt! Ni tar livet från oss kvinnor, på mer än ett sätt. Livet blir aldrig detsamma efter en våldtäkt, det är väl det ultimata övergreppet ni vill utsätta oss kvinnor för? Då bevisar ni vilka ”karlakarlar” ni är!

”Upprörd, uppgiven och urförbannad!”

Hammar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons