Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politiker ska sluta tala illa om motståndaren

Annons

Örebro. Snälla politiker tala om för mig varför jag ska rösta på just ert parti, i stället för att ägna tid åt att tala om hur dumma alla andra partier är. Är så trött på denna pajkastning som inte leder till någonting. Möjligen leder det till att fler struntar i att rösta för att man inte får klart för sig vad partierna egentligen vill. Snälla framför er ideologi, tala inte om för mig hur dumma i huvudet alla andra är.

Vad ska jag som är 55-plus, kvinna, funktionshindrad, svårt att få fast jobb (på grund av funktionshinder bland annat), ständigt satt i olika åtgärder med lönebidrag etcetera, låginkomsttagare och troligen med största sannolikhet väntar en usel pension, vad ska jag rösta på? Vilket parti jobbar för mig och vill ha min röst?

Tycker själv det är viktigt att komma tillrätta med ungdomsarbetslösheten, men vill för den sakens skull inte bli satt på undantag tio år före pension. Jag har mycket att ge än, det kan inte vara samhällsekonomiskt försvarbart att låta en mängd människor jobba med hjälp av bidrag.

Jag tycker miljön är jätteviktig. Men vet inte riktigt vad mer jag ska bidra med, cyklar alltid har inte råd med bil. Sopsorterar och försöker köpa ekologiskt när jag har råd. Så med de frågor jag tycker är viktiga, vem vill ha min röst?

Jag vill bilda mig en egen uppfattning, inte få stoppat i halsen hur dåliga alla andra partier är. Så än en gång varför ska jag rösta på just ert parti?

Örebro

”Förvirrad väljare”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons