Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Samarbete ger ökad trygghet för mammor

Annons

Efter all debatt kring sommarstängningen av BB i Karlskoga är det omöjligt för mig som blivande mamma att inte föra fram min åsikt. För det är något som förvånar mig, varför är det ingen som frågar oss patienter vad vi tycker?

Jag är tacksam till ledningen på sjukhusen och våra politiker som, trots stort motstånd från både personal och politiker i Karlskoga, väljer att samordna förlossningsavdelningarna i Karlskoga och Örebro i sommar.

Blivande föräldrar i Örebro län kan känna sig trygga när Regionen samlar kompetensen under sommaren.

För det viktigaste för mig, som patient, är att jag och mitt barn får den bästa vård vi kan få.

Och det vet jag att vi kommer få på USÖ i sommar tack vare att man kan hjälpas åt och se till att det finns tillräckligt med kompetent personal på åtminstone en förlossningsavdelning i länet som kan ta hand om mig och alla andra blivande sommar-mammor.

Skulle det mot förmodan hända något under förlossningen vet jag också att specialistläkare och all annan möjlig specialistkompetens finns mycket nära tillhands.

Att ha den vetskapen gör att jag känner mig så trygg jag bara kan inför min förlossning i sommar, och det tycker jag att alla andra blivande mammor i Örebro län också ska göra.

”Blivande mamma”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons