Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slå vakt om det som är bra

Annons

Karlskoga. Alla människor ska få leva tryggt och gott. Vi lever bara en gång. Så de som först och främst ska ha det bra är våra pensionärer, som har byggt upp vårt välfärdssamhälle. De har betalat massor av skatt till sin pension, som skulle följa löneutvecklingen. De har blivit grundlurade av er politiker.

Alla era (politikernas) indragningar inom äldrevård, sjukvård och skola, som skapar stress och sjukdom för personalen, långa vårdköer och dåliga studieresultat för eleverna.

Arbetslösa och socialbidragstagare blir fler och fler. En del har fått det bättre på bekostnad av andra – vilken misslyckad politik.

Hur sedan alla arbetslösa, speciellt ungdomar, ska kunna få arbete samtidigt som vi äldre ska arbeta längre går inte ihop i ekvationen.

Sedan förstår jag inte hur vi kan ta in fler och fler människor när vi inte ens kan ta hand om alla, som redan finns här. Vi har varit världens samvete länge. Låt någon annan ta över.

Ni politiker – kliv ut i verkligheten och se hur det ser ut.

Och till alla er, som kallar oss svenskar rasister – vi är inte rasister – vi är ett vänligt folk som vill hjälpa andra.

Politikerna har skapat ett system där vi inhemska ska ändra vår kultur och våra traditioner. Det här påbörjades redan på 1970-talet då mina arbetande utländska vänner frågade mig varför vi ändrade vår kultur och våra traditioner för att behaga dem. Hade ni hamnat i vår situation hade ni demonstrerat för länge sedan.

Nu gäller det för politikerna att ändra Sverige till fördel för alla oss som bor här. Eller så blir det kanske snart demonstrationer.

Karlskoga

Carin Areschoug

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons