Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta håna och häckla andra

Annons

Hoppet började ta slut när ännu ett överfall hade skett i stan efter att den misstänkta serie mannen gripits, och missförstå mig inte nu för jag tycker det är hemskt det som händer!

Det jag blev så besviken på var hur folk reagerade mot polisen. Dagen innan hade alla lite hånfullt hyllat polisen ”äntligen verkar de ha gjort något rätt”. Sedan skedde ännu ett överfall och alla rasar om att polisen borde göra något mer, hur kan de låta det här hända? Hur kan de låta det gå så långt?

Är det någon som har tänkt på hur hårt de faktiskt jobbar? Har någon funderat på hur polisen faktiskt mår efter att få se hur ännu en kvinna har blivit attackerad? Att de vet att den som har gjort det finns där ute och att de så gärna vill få fast denna och alla andra som gjort någon illa!

I söndags kom nästa slag som fick hoppet att sina ännu mer. Jag satt och kollade på Örebro- Rögle i ”bunkern” och får återigen först höra folk hylla, för att sedan total såga! Jag vet, de var inte okej i andra och i början på tredje perioden, men hur många av oss som satt på läktaren skulle ha gjort de bättre? Jag minns då jag var lite och satt på läktaren och tittade, hur folk brukade peppa laget när de gick dåligt, inte såga dem med gliringar om hur dåliga de är. Jag lovar att de redan är mer frustrerade än vad vi som tittar är! Försök vara den ”sjätte” spelaren och peppa dem i stället, uppmuntra! Sluta håna och häckla, sluta vara den där närkingen!

Poängen med insändaren är: Du kanske ska tänka mer än två gånger innan du säger saker om polisens arbete eller om hur en spelare ska åka på sina skridskor eller använda sin klubba, kanske till och med tre gånger! Hade du gjort det bättre själv? Skulle du kunna finna alla bevis som leder till den skyldige när stan håller andan? Skulle du kunna näta under pressen från publiken som analyserar allt du gör?

"Turbo”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons