Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta skräpa ner!

Annons

Örebro.Nu är jag så evigt trött på att se allt skräp, på trottoarer och i parker och snart överallt, speciellt centralt.

När vi har en sådan fin stad att visa upp med härliga Svartån som slingrar sig genom staden och ett kanonfint slott, då ska man bemötas av denna skräpsyn, synd både för oss som bor här och besökare.

Man kan inte bara skylla på fastighetsägare och kommunen, i dessa pengabesparingstider, är det så svårt att lägga något skräp i fickan eller hålla i det tills du kommer till en papperskorg som finns ganska så många på stan?

Vad får barnen för uppfattning i livet när det ser ut som det gör? Själv bodde jag i Stockholm när min son var liten och vi gick igenom en klottrad tunnel, sonen var cirka fyra år och säger mamma, har de inget papper hemma att rita på?

Hundbajspåsar ska vi inte prata om, ingen idé att ta påse med sig om den ändå slängs, så vad är vitsen.

Satt på en restaurang och hörde turister från ett hotell säga att det var fint här men vad skitigt, inget bra betyg alls. Hur tänker du som bara låter ditt avfall falla, kanske du gör så i ditt hus/lägenhet också. Men det ser ju bara du som tur är.

Örebro

”Vän av ordning”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons