Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tågen måste fräschas upp

Annons

Åsa Torstensson tycker att bokningssystemet för inrikesflyg måste förenklas. Här talar hon om egna intressen. Tågen måste också komma i tid. Här går hon så långt som att tala om folkets intresse. Däremot säger Torstensson ingenting om att SJ det senaste året fördubblat biljettpriserna, trots att inga förbättringar eller tydliga investeringar gjorts.

Handfaten på toaletterna är fortfarande lika spruckna och bakteriefyllda. Det är fortfarande någon av toaletterna som är avstängd. Passagerarsätena är fortfarande lika ofräscha i vissa vagnar. Restaurangvagnen är numera utbytt mot en liten kiosk.

Det går fortfarande inte att få ett glas rent vatten på tåget – tvärtom varnas man för att dricka ur kranen. Fulla skräppåsar vid sätena städas inte bort inför ny resa.

Nu gäller detta Intercity-tågen. X2000 är förhoppningsvis bättre och det ligger nog mer i Åsa Torstenssons intresse – när hon inte åker inrikesflyg.

Jag tycker att en infrastrukturminister borde se till att infrastrukturen anpassas för så många som möjligt och om hon ger sig tid att ge sig in i SJ:s organisation – och systemdjungel kommer hon att upptäcka en mängd saker att sätta tänderna i.

Glanshammar

”Lisa N”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons