Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad kostar fotbollen?

Annons
Fotbollssupportrar. Insändarskribenten undrar hur mycket polisbevakningen av alla fotbollsmatcher egentligen kostar.

Svar till sportfantasten (9/7).

Provocerar du eller tror du själv på vad du skriver?

Har du undersökt hur många ”fotbollsänkor”, som det finns i Sverige? Som tycker att det är urtråkigt, när mannen sitter klistrad framför tv:n.

Jag och de flesta av mina bekanta gillar inte alls fotboll eller sport för övrigt och vi tycker det är botten, att vi ska betala licens, när inget finns att titta på; bara sport, sport, sport.

För att inte tala om alla sportsidor i tidningarna!

Du klagar över orientering, som visst är en mycket stor sport, som alla, både gammal och ung kan utöva och dessutom inte ger så stora skador som fotbollen gör.

Jag gick i skogen efter ”femdagars” och jag såg inga skador på skogen eller nedskräpning. Däremot besöker jag ofta vänner, som bor vid Friends arena i Solna och det är fruktansvärt vilket liv det är där.

Folk kommer och gapar och skriker och slänger massor med skräp.

Man drar sig inte heller för att urinera och spy utmed gatorna. Står en bil i vägen, så går man helt enkelt rakt över den och passar samtidigt på att dunka och sparka på andra bilar.

Vilka kostnader har vi med polisbevakning, personskador med mera?

Vilka kostnader har tv och dagstidningar för att bevaka sporten? Det har jag länge undrat. Varför inte ha en särskild betalkanal för sporten, så vi andra kan få se bra tv.

Som det nu är, så flyttas nyhetsprogram och barnprogram efter sportens sändningar. Som sagt; provocerar du eller menar du allvar med din insändare?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons