Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välfärd kräver företagare

Annons

En utvecklad välfärd kräver fler företagare och arbetsgivare

I Sverige arbetar i dag tre miljoner människor i näringslivet. Dessa tre miljoner står för skatteintäkter som ska betala för ytterligare två miljoner människors löner, socialförsäkringar och bidrag. Tyvärr ligger våra politikers fokus främst på att berätta hur skattepengarna ska fördelas, och sällan på hur välstånd uppstår och hur vi får tillväxt i ett land. Och allt för få politiker jobbar på allvar för att förbättra villkoren för företagande i Sverige. Jag tolkar det som att den grundläggande kunskapen om företagens betydelse saknas.

Fler måste starta företag och fler måste anställa om vi ska ha ett blomstrande Sverige där människor har ett jobb att gå till och där vi har bra skola, vård och omsorg. Jag uppmanar alla politiker att jobba för att vi som är företagare får bästa tänkbara villkor att verka under. Gör ni det blir det så mycket mer för er att fördela i framtiden.

Jag kommer självklart att rösta i höstens val. Det parti som får min röst är det parti som presenterar den bästa politiken för att göra det lättare att vara företagare i Sverige. Det kommer alla att tjäna på.

”Småföretagaren – som jobbar på att växa”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons