Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi måste hjälpas åt

Det är synd om de på stan. Alla står och garvar åt tiggarna men allt de vill är att försörja sin familj och få mat på bordet. Kan vi inte göra något åt det?

Annons
hårt liv. Problemet med tiggare måste lösas anser insändarskribenten. Arkivfoto: Fredrik Sandberg /TT

De har inte råd till sjukvård, de har inte råd till tabletter. Varför kan vi inte göra något för att de ska slippa sitta där hela tiden? Om vi inte gör något så kommer de att sitta kvar där de sitter. I stället för att skratta åt dem, hjälp dem att få lön att köpa mat för!

Vi har det bra men man kan inte vara självisk för allt handlar inte om att ge och ta. Det handlar om att ge och få. Jag tycker att det ska finnas jobb för alla, inte bara för några som har utbildning.

Det är självklart att ingen ska vara fattig i Sverige. Det måste bli en ändring på det här! Till er som kan hjälpa: kan ni tänka er in i hur det skulle vara att sitta där hela dagen och bara komma hem med 50 kronor. Folk tycker att det begås för många brott, men det blir så när man inte har någon lön. Då gör man allt för att få ett någorlunda bra liv som alla andra. Politiker, varför gör ni inte ett skit! Ni sitter bara och dricker kaffe. Snälla, alla goda människor som tänker på det här, vi kan göra ändring. Om vi hjälps åt kan vi ordna allt!!

DJ

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons