Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svaren finns inom dig

Annons

Karlskoga. Halleluja, nu har jag löst livets gåta, då jag är ateist och inte vill ha någon gud att tro på och lita på att han ska leda mig rätt så måste jag skapa min egen religion och skriva min egen bibel.

Då ingen orkar traggla sig igenom bibeln och följa allt som står i den så ska min bibel enbart bestå av en mening och jag ska läsa den varje dag. Och meningen lyder såhär: ”Du skall inte ha andra gudar vid sidan av dig själv, ty du är själv din egen bästa gud”. Och min religion ska heta Egendomen.

Alla svaren finns alltid inom dig själv och lär man sig att lyssna på sitt hjärta och sin magkänsla så blir det oftast rätt. Det handlar inte om att vara egoistisk utan mer om att finna de svar man behöver inom sig själv i stället för att söka svaren hos någon annan. Inom oss själva finns lyckan och sanningen om just ditt liv och vad du själv behöver för att må bra. Man kan sluta söka och i stället börja lyssna på sig själv och upptäcka en helt ny väg till lycka.

Man behöver inte söka lyckan genom någon annan, utan tillsammans med någon annan människa. Och man behöver inte söka den kortsiktiga materiella lyckan längre för man har upptäckt en mer långsiktig lycka som leder dig rätt i livet. Man jämför sig inte med andra och man faller inte för materiella ting då det inte leder dig till långsiktig lycka och det känner du inom dig själv.

Halleluja, prisa dig själv. Vilken lycka det är att finna att alla svaren finns inom oss själva.

Karlskoga

Mika Takamäki

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons