Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppna vårdcentralen för specialfall

Jag vet att det är svårt med att tillsätta läkartjänster. Men som patient med flera diagnoser och kronisk sjukdom är det inte roligt att tvingas möta skeptiska läkare utan kännedom om mig. Jag vill ha en vårdcentral för alla oss som tvingas gå ofta till vården. En vårdcentral som ser hela mig.

Att få höra när man kommer – jag känner inte dig, varför kom du till mig? Jag har inte valt läkare så jag vet inte. Dessutom är vi kroniker/multisjuka inte så trevligt bemötta alla gånger. Jag har haft en bra läkare i tre år, som nu slutat. Jag har känt trygghet med hen. Nu är jag utkastad i ovisshet, kommer jag få att hjälp med min kroniska smärta? Eller kommer jag få höra igen, att vi skriver inte ut smärtstillande. Utan smärtstillande tabletter vid behov kan jag inte ens gå ur sängen periodvis. Ni har glömt oss.

”Multisjuk”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel