Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Örebro behöver större flygplats

En rejäl utbyggnad av Örebro flygplats är helt rätt. Med tanke på vårt strategiska läge nationellt och i Skandinavien vore det helt befängt att några få individer som valt att bosätta sig nära en flygplats i en expanderande stad skulle kunna stoppa projektet.

För en gång skull har kommunen varit förutseende och jobbat på Regionens framtida ställning. Nu hoppas jag bara att de tar till rejält så vi snabbt, utan utdragna tvister som kan kosta oss företagsetableringar, kan sätta igång med utbyggnaden.

Allt är inte pengar, men det är viktigt att strukturera upp Regionen så den flyter på alla plan långsiktigt. Näringslivet är en viktig del i samhället och ekonomin. Naturligtvis ska vi hushålla och använda våra skattemedel klokt oavsett hur mycket som finns i skattkistan. Investeringar i hållbar infrastruktur är en förutsättning för ett framtida fungerande samhälle.

”Infrastruktur A&O”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel