Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Örebro Hockeys J20 vann kvartsfinalen – vi sänder juniorhockey-slutspelet

Här kommer en godbit för dig som vill blicka in i Örebro Hockeys framtid.
Örebro har i helgen kvalificerat lag till semifinal J20-slutspelet. Deras avgörande ser du hos oss.
– Häftigt att få bjuda på det här påskgodiset, säger Mattias Wallström på Mittmedia.

Annons

Snart avgörs juniorernas SM-slutspel – en hockeyfest du ser på hockeypuls.se.

Mittmedia, som driver Hockeypuls, sänder semifinaler och finaler i U16, J18 och J20 plus bronsmatcherna i J18 och J20.

– Vi satsar hårt på ishockey, dels kring våra lokala lag som exempelvis Brynäs, Leksand, Modo, Mora, Timrå, Västerås och Örebro, dels nationellt, bland annat genom vår hårda bevakning av SDHL där vi bland annat sänder SM-semifinalerna som pågår för fullt. Därför är det häftigt att få bjuda på det här påskgodiset till alla våra hockeyälskande användare, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

För att se matcherna så behöver man vara kund hos någon av Mittmedias över 20 varumärken, eller så tecknar man ett Plusabonnemang som kostar 1 krona första månaden, därefter 99 kronor. Då ingår allt innehåll på samtliga Mittmedias varumärken, inklusive Bandypuls och Hockeypuls.

Andreas Hanson, redaktör på Hockeypuls, kommer att kommentera matcherna:

– Slutspelstider i ishockey är som julafton varje dag. Att få vara med och kommentera och sända när tre svenska mästare ska koras är jättehäftigt.

Satsningen är ett samarbete mellan Mittmedia och Svenskhockey.tv. Matcherna går även att se på svenskhockey.tv, som äger rättigheten och har sänt grundseriematcherna och matcherna hittills i slutspelet.

- Vi vill att så många som möjligt ska få uppleva den här hockeyfesten och vi vill jobba med partners som satsar på hockey, något som Mittmedia verkligen gör, säger Mathias Åhlberg, på Svenskhockey.tv.

Läs mer: Totala JSM-guiden – spelschemat, sändningarna och allt om lagen