Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

50-årig länsbo åtalas för flera sexövergrepp mot flicka – misstänks också för koppleri

En 50-årig länsbo har åtalats misstänkt för en rad olika sexövergrepp mot en flicka. Mannen misstänks samtidigt för koppleri efter att ha organiserat sexförsäljning åt en kvinna.

Annons

Den 50-årige länsbon har suttit häktad sedan mitten av och november och står nu åtalad för flera sexuella övergrepp mot en flicka i länet.

I oktober misstänks mannen för våldtäkt mot barn efter att ha genomfört en sexuell handling som kan jämföras med samlag på en flicka som då var under 15 år.

50-åringen åtalas därefter också för tre fall av sexuellt övergrepp mot barn och ett fall av sexuellt ofredande. Sexuella handlingar som alla ska ha inträffat vid olika tillfällen under 2017, enligt åklagarens stämningsansökan.

I åtalet finns också två fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. 50-åringen misstänks ha övertalat flickan att ta bilder på sin kropp och skicka dem till honom.

Från den 1 november fram till att mannen anhölls den 17 november misstänks 50-åringen ha organiserat sexförsäljning åt en kvinna. Enligt åklagaren ska mannen ha försökt utnyttja kvinnan att sälja sex och medverkat i kontakter med olika köpare. Mannen ska även ha erbjudit lokal och skydd för kvinnan i samband med köpen.

50-åringen förnekar brott i samtliga fall.

Mer läsning

Annons