Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Askersundsprofiler uppmärksammade med stipendier

Annons

Leif Linus Larsson, en av årets Lionsstipendiater i Askersund

Lions i Askersund har delat ut sina årliga stipendier, där 3000 kronor var ges till eldsjälar som gör mycket för bygden inom sina respektive områden. Dessa blev i år stipendiater:

Leif Linus Larsson: För sin dokumentation av Askersund i dåtid och nutid. Han har i dag över 40 000 foton som ofta visas för allmänheten, samt är även en flitig videofilmare av kulturarrangemang.

Anders Stjernström, Åsbro Golf. För sina stora insatser för Åsbros ungdomar, i skolan såväl som på fritiden. Han är en eldsjäl både i Åsbro GoIF och Åsbro samhälle samt planerar och genomför i samarbete med Åsbro skola friluftsdagar.

Jörgen Ingvarsson, för stort ideellt arbete inom Zinkgruvans IF. Beskrivs som Zinkgruvan IF:s alltiallo såväl sommartidmed att klippa gräs, tvätta matchställ och mycket mer, som på vintern med att hålla skidstadion i högsta trim.

Kent Larsson, Åmmeberg. För sina stora insatser för Åmmebergs trevnad. Jobbar i Åmmebergs föreningar av hela sitt hjärta. Ordförande i Folkets Husföreningen och även aktiv i samhällsföreningen Vattentornet.

Mer läsning

Annons