Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En riktig chokladfest

Praliner, provsmakningar och chokladfest. Just nu pågår Chokladsalongen i Askersund osom i år firar fem år. Frankrike har satt prägel på evenemanget som i år även har fått kunglig glans.
När NA besökte salongen i går var det många besökare som njöt och ville veta mer om chokladens sötma, kryddighet och fylliga arom.

Annons
Mums. Det vattnades i munnen på många chokladälskare som igår besökte Hamnmagasinet i Askersund. Praliner låg uppradade i långa rader. Choklad med hallonsmak trängdes med olika praliner med likör i.

Chokladmassage. Chokladsalongens konferencier Rickard Sjöberg, fick under en paus i går en hand- och underarmsmassage av Anne Eriksson från ”Mitt hjärterum”. Oljan som användes var chokladolja tillverkad i Medevi. Rickard Sjöberg sade att han kände sig mycket avslappnad trots att han befann sig mitt bland folk i mattältet i hamnen. ”Nu luktar jag gott. Mörk choklad ger bra hälsoeffekter”, sade Rickard Sjöberg.
Barnsalong. Systrarna K underhöll barnen på barnens egen salong på hamnscenen. Systrarna fick hjälp av Caroline, Anton och Simone att bilda en egen Team Lotta-kör. Under dagen delades det även ut chokladmustascher till dem som vågade.

Mer läsning

Annons