Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kajsa Bergqvist föreläser i höstkvällen

Företagsorganisationernas ”Höstkväll” har blivit en populär tradition. I år är höjdhopperskan Kajsa Bergqvist gästtalare. Hon ska prata om relevansen av att sätta upp konkreta mål, och hur man når dem. Något som är viktigt både inom elit-idrott och företagande.

Annons

Många har redan anmält sig till arrangemanget, som är öppet även för andra än företagare, men det går att efteranmäla sig. Den inleds med att företagarorganisationerna Askersund i centrum, Företagarna, LRF och Askersunds turistnäringsförening har öppna möten. Kommunen kommer därefter att bjuda på en dragning av vilka stora projekt som är på gång.

Sedan föreläser den tidigare höjdhopperskan och världsrekordhållaren Kajsa Bergqvist.

– Jag ska prata lite om hur jag arbetat med min idrottskarriär och hur jag har kämpat för att uppnå mina mål. Men också om hur jag kom tillbaka efter en skada som på pappret skulle innebära slutet på min karriär, säger Kajsa Bergqvist.

Nu är hon själv företagare, och driver ett vinimportbolag. Hur man arbetar med mål har stor relevans både för entreprenörer och elitidrottare, menar hon. Kajsa Bergqvist är inte obekant med Askersund eftersom hennes farbror med familj bor här. Pappan är uppväxt i Örebro, så hon har besökt trakterna ofta.

Mer läsning

Annons