Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lill-Babs, konst och hantverk lockar till Toltorp på lördag

På lördag är det dags för konst- och hantverksutställning i Toltorp. Med extra draghjälp av Lill-Babs väntas tusentals besökare inta det lilla samhället.

Annons

Det är trettonde gången som Ulla och Tomas Falkenström öppnar upp gården i Toltorp för konst- och hantverksutställning. 150 utställarplatser finns i år, med allt från läder, silver och guld, till akvarellmålningar och fotokonst.

– Vi vill gärna kunna fånga upp hela familjen och ha något för alla, säger Ulla Falkenström som just nu har fullt upp med alla förberedelser.

Arrangemanget brukar locka mycket folk, och på den senaste utställningen 2012 kom 6 000 personer till gården.

– Jag älskar rekord, så självklart hoppas jag på det som vanligt, säger Ulla.

Årets dragplåster när det gäller underhållningen är Lill-Babs. Hon kommer att uppträda klockan 13. Men det blir mer uppträdanden än så, bland annat av Richard Swanström.

2012 brann gårdens lada med loge ner, men den är nu återuppbyggd. Det betyder att det på kvällen blir logdans igen, men det är ett arrangemang som krävt föranmälan.

– Till utställningen och musikuppträdandet på dagen är det fri entré. Vi tar däremot en parkeringsavgift. Där samarbetar vi med Närkesbergs idrottsklubb, berättar Ulla.

Konst- och hantverksutställningen pågår mellan klockan 10–16.

Mer läsning

Annons