Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Macken i Åsbro till salu

Kiosken vid macken i Åsbro är till salu. Annika Johansson, som drivit den i tre år, har svårt att få verksamheten att gå runt. Sedan det blev automatpumpar kommer inte lika mycket folk in i butiken och handlar av henne.

Annons

Annonsen för kiosken ligger ute på Blocket på nätet.

– Jag känner att det inte funkar så bra längre. Det blev skillnad sedan det blev automatstation. Folk kommer inte in på samma sätt, säger Annika Johansson.

Hon hoppas dock på en snar lösning. Två unga män från trakten har visat intresse och de har enligt Annika Johansson en del nya idéer på hur de ska utveckla verksamheten.

Pumparna tycks bli kvar

Det verkar också som att pumparna blir kvar. Annika Johansson har varit i kontakt med Qstar som äger dem, och de är nöjda med lönsamheten i Åsbro. Den är bland de bästa på bolagets stationer av samma storlek.

Det är nästan exakt tre år sedan Annika Johansson tog över macken. Vad hon ska göra när hon får den såld vet hon inte.

– Jag har inga planer. Men det blir väl troligen inom serviceyrket. Det är ett roligt jobb, och man får träffa så mycket människor.

Om åren som mack-ägare säger hon att det hade underlättat om hon haft mer kännedom om allt pappersarbete som ingår när man driver eget företag. Men framför allt tycker hon att det har varit väldigt roligt.

– Även om jag bor i Åsbro så har jag genom att driva macken lärt känna så mycket folk på ett annat sätt.

Mer läsning

Annons