Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missing People söker försvunnen

Sedan fredagen den 21 november letar Missing People efter en försvunnen 47-årig man.

Annons
Försvunnen. Sedan tisdagen den 18 november är en 47-årig man försvunnen efter ett besök på O'Learys i Askersund. Missing People som planerar en ny större sökinsats är i behov av tips från allmänheten. Arkivfoto: Lennart Lundkvist

Mannen som är hemmahörande i Rönneshytta sågs senast när han lämnade O’Learys i Askersund mellan klockan 20-21 på tisdagskvällen den 18 november. Sedan dess är mannen spårslöst försvunnen.

Missing People kontaktades av oroliga anhöriga på torsdagen, dagen efter startade frivilligorganisationen sökandet efter mannen.

– Vi hade en stor sökinsats nu i fredags och lördags, och planerar just nu en större sökinsats, säger Missing Peoples sökledare Rolf Atterling.

Då kammade sökuppbådet av de centrala delarna i Askersund samt ytterområden och skogspartier runt stadskärnan.

– Vi har letat igen skogspartier och uthus utan resultat hittills, Just nu är vi i behov av observationer från allmänheten, säger Atterling.

Mannen som Missing People söker efter bar vid försvinnadet mörkblå jeans, blå träningsskor, svart täckjacka med grå/vita detaljer. Den försvunne är 170 centimeter lång och väger 85 kilo, bär glasögon och är gråhårig. På ena armen har han en skorpion samt en ros tatuerad.

Tips kan lämnas på organisationens jourtelefon – 031-760 90 60 – eller till polisen i Hallsberg – 114 14.

Mer läsning

Annons