Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musik från hamnscenen

Nio onsdagar i sommar arrangerar kultur- och fritidsförvaltningen sommarmusik från hamnscenen. Start redan i dag med folkmusik från Närke och fjärran av gruppen Krakelur.

Annons

I kväll klockan 19 inleder Krakelur sommarens begivenheter med underhållning nere i hamnen. Nästa onsdag handlar det om blandade pärlor genom Bröderna Runesson och Ungdomskompaniet. Den 11 juli finns vissångarna Jacob Norén Eriksson samt Hedvig Alvermark på scenen.

Inte helt klart

Gustav och Josefin Karlsén tillsammans med andra musikanter spelar blandat och modernt den 18 juli. Den 25 juli hoppas man på att årets kulturstipendiat och musikalartist, Mattias Karlsson, ska kunna vara med, men detta är ännu inte helt bestämt.

Första onsdagen i augusti bjuds jazzörhängen och popballader genom Erik Harrström och Linda Stenmark. Den 8 augusti blir det allsångsshow under ledning av Systrarna K. Riktigt gammal god countrymusik utlovas den 15 augusti då stan får besök av Jack Daniel Band. Sommarmusiken avslutas sen den 22 augusti med de lokala och skönsjungande tjejerna i Qvinnskören.

Mer läsning

Annons