Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Ravelli ska inspirera

Thomas Ravelli kommer till Askersund den 16 november för att inspirera på årets Höstkväll. Kommunen och ett antal företagarorganisationer anordnar den årliga träffen om företagande, utveckling och arbetsmarknad.

Annons

Den förre landslagsmålvakten ska föreläsa om temat ”Se dig själv som en vinnare och ha roligt på vägen”. Han kommer att fokusera på hur man skapar en positiv självbild och hur man presterar under press.

– Det var roligt när Kajsa Bergqvist talade om kopplingen mellan idrott och företagande förra året. Jag har hört från flera som lyssnat på Thomas Ravelli att han är en bra föreläsare, så det kan bli intressant, säger näringslivschef Henrik Olofsson.

Kvällen börjar med att Askersund i Centrum, Företagarna, Askersunds turistnäringsförening och LRF håller öppna möten.

Lista på projekt

Lite senare kommer även kommunstyrelsens ordförande Per Eriksson, kommunchefen Madeleine Andersson och Henrik Olofsson att prata om investeringar och satsningar i Askersunds kommun. De kommer att ta upp kommunens ”Att göra-lista” och de projekt som har eller kommer att bockas av fram till 2020.

Kvällen är öppen för alla. Arrangören väntar sig att det blir fullt, därför måste de som vill gå anmäla sig så snart som möjligt, men senast 11 november till Turist- och evenemangsbyrån.

Mer läsning

Annons