Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Augusti 2011: Ritvas sommaridyll

Sjön Foxen ligger spegelblank. Pål och hunden Alice sitter vid den gamla sjöboden efter morgondoppet. Ritva Teige tog månadens bild i Läsarnas fotoalbum i augusti.

Annons

Ritva Teige från Frövi gillar att fotografera.

– Och nu har jag skaffat en egen dator och kommit igång med mina bilder. Det blir mest natur och blommor, berättar Ritva.

Kameran är förstås med när Ritva och hennes man är i sommarstugan vid Töcksfors i sydvästra Värmland.

Berätta om bilden!– Vi har hittat ett ställe nere vid sjön. Det ligger en gammal sjöbod där, med en kaj. Handelsboden i byn fick varor levererade dit förr i tiden. Vi brukar gå dit och ta ett morgondopp. Vi tar med oss fika. Den här fina morgonen gick jag iväg en längs klipporna och tog bilden.

Bland alla de bilder som skickades in till Läsarnas fotoalbum under december månad har juryn valt ut ytterligare två som får ett hedersomnämnande. Det är Pontus Berntssons bild av fågelungarna och Anders Jonassons bild på den svävande människan.

I tävlingen Månadens bild deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum på na.se. Av praktiska skäl väljer vi bara bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför ska du vara inloggad medlem på na.se när du skickar in bilder som ska delta i Månadens bildtävlingen.

Till Läsarnas fotalbum

Mer läsning

Annons