Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Besvärligt på vägarna- många olyckor i länet

(UPPDATERAD 14:14) Under måndagen inträffade ett flertal trafikolyckor på vägarna i Örebro län.

Annons

Väglaget är besvärligt på många håll i Örebro län. Detta har resulterat i ett stort antal trafikolyckor på måndagsförmiddagen.

Vid åttatiden i morse kolliderade två bilar i rondellen vid hamburgerrestaurangen Burger king i Laxå. En person fördes till vårdcentral med ännu okända skador.

In i vajerräcket

Bara minuter senare var det dags igen - en bil sladdade in i vajerräcket på riksväg 50 vid Åsbro. Ingen person skadades vid den olyckan. Klockan 09.20 inträffade en olycka vid Vivallaringen i Örebro - två bilar kolliderade, men inte heller här skadades någon människa.

Strax före klockan 12 körde ytterligare en bil in i vajerräcket, denna gång på E18 innan avfarten till Fjugesta. Föraren fick sladd i det hala väglaget, men kunde efter olyckan själv ta sig ur bilen.

Körde av vägen

Vid 13.30-tiden körde en bil av vägen på E 20 i närheten av Sickelsta. Inte heller härifrån rapporteras om några personskador. På E 18, vid Lekhyttan, tvingades polisen vid 13.30-tiden att stänga av vägen till följd av den extrema halkan. Detta sedan tre olyckor inträffat på kort tid.

Mer läsning

Annons