Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bildspecial: Så vill mammor blir firade

Annons
Moa Refdahl, 23 år, Örebro, tillsammans med sambon Andreas Georgsson och och dottern Joy 11 månader. Storasyster Junie 2,5 år är på förskolan. – Jag skulle bara vilja ha en fin och mysig dag tillsammans med Andreas och barnen. Nu är vi ju fyra generationer så det brukar bli att vi bakar ihop hela firandet av allohop hemma hos min mormor Maj-Britt i Lindesberg. Det blir väl blommor och kanske någon present.¿¿ Vad tycker ni om det här med mors dag?– Gör man inte något för sin mamma så ofta annars, så tycker jag att det blir som en bra påminnelse om att uppmärksamma henne lite särskilt, säger Andreas Georgsson.

Klicka på bilden till höger för att komma till bildspelet.

Marie Arenvang, 39 år, Lindesberg, med dottern Frida 3 år och Hanna 5 månader.– Jag firar gärna med någon trevlig utflykt med gott fika. Min egen mamma bor i Västerås så jag ringer henne eller skickar ett kort. Kanske hinner vi åka dit och fika med henne.
Johanna Gustavsson, 70 år, Fjugesta, har trer söner och nio barnbarn,– Det roligaste vore att ha alla barnen omkring sig och äta god mat tillsammans. Jag är från Holland och där firas mors dag 1 maj, då brukar det vara blommor och kaffe med tårta hemma hos mamma.
Ida Enger, 37 år, Pålsboda, har två barn.– Jag önskar mig en lugn och skön söndag med fika på altanen. Men jag vill gärna skämma bort min egen mamma Britt-Marie, helst bjuda henne på en resa eller en dag på spa.
Mitra Khodadadi, 38 år, Örebro, har två barn.– Jag skulle helst vilja fira min mamma med blommor och krama om henne. Men hon bor i Iran För egen del brukar barnen göra något på fritids, men får jag önska vore det roligt att åka med barnen på någon resa.

Mer läsning

Annons