Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blödande till sjukhus efter misshandel

Natten till påskdagen blev en stökig natt för polisen.
Rapporterna talar om flera fall av misshandel, hot och rån.

Annons

Det mesta har inträffat i Örebro men i Hasselfors blev en 26-årig man slagen med en flaska i huvudet och blödde kraftigt när han fördes till sjukhus för vård.

Händelsen inträffade strax före midnatt på påskafton.

Polisen kunde gripa en misstänkt 22-årig man på platsen. Åklagare beslöt  senare att anhålla 22-åringen, misstänkt för grov misshandel.

Även 29-årig örebroare anhölls av åklagare på påskaftons kväll. 29-åringen är misstänkt för olaga hot och för att överträtt ett besöksförbud. Polisen grep mannen på en adress där en kvinna bor som mannen tidigare begått brott emot.

En 61-årig man som är misstänkt för misshandel greps på en adress i Örebro vid 23-tiden på lördagskvällen.

Mannen är misstänkt för att ha misshandlat sin sambo och brottet ska ha skett i parets gemensamma bostad. Efter förhör släpptes mannen fri på påskdagens förmiddag.

Bråk på ÄlvtomtagatanEn 39-årig man attackerades och misshandlades av flera personer på Älvtomtagatan i Örebro natten till påskdagen.

Det var strax före klockan tre som 39-åringen överfölls och misshandlades av flera gärningsmän. Han fick skador i ansiktet och huvudet, men skadorna var inte så allvarliga att han behövde akut sjukvård.

Polisen har ännu inga spår efter några misstänkta gärningsmän.

Rånad på NikolaigatanEn man har polisanmält att han blivit misshandlad och rånad i centrala Örebro under natten mot söndagen.

Strax efter midnatt tog mannen kontakt med några ordningsvakter utanför en krog. Han berättade att han blivit misshandlad och rånad av fyra eller fem ynglingar. Brottet ska ha skett på Nikolaigatan.

Mannen hade en bula i huvudet, men var inte så allvarligt skadad att han behövde läkarvård.

Sedan angriparna misshandlat mannen rånade de honom på hans mobiltelefon och andra tillhörigheter.

.

Mer läsning

Annons