Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De var årets mest lästa artiklar på na.se

Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att summera de största nyhetshändelserna på na.se. Vad kommer du ihåg? Vi fräschar upp ditt minne här.

Annons

Styckmordet på universitetsläraren Eva Magnusson är årets största nyhetshändelse på na.se. Ingen annan story väckte lika stor uppmärksamhet som det tragiska fallet, där hennes misstänkte mördare valde att hänga sig i häktet på polishuset. En av artiklarna om fallet var den näst mest lästa på na.se.

Men vilken artikel var mest läst? Jo, det var historien om den 11-åriga flicka som tvingades av tåget på fel station av SJ-personal. Anledning: Hon hade ingen biljett. Nyheten rörde upp stora känslostormar, inte bara i Örebro utan i hela landet – och rikspressen hakade på NA:s nyhet.

Den tredje mest enskilt lästa artikeln är den om de fyra unga män som dog i en singelolycka strax utanför Karlskoga i somras. De hade stulit en Toyota Supra som de sedan kraschade in i ett träd i extremt hög fart. Den tidigare Kif-tränaren Richard Holmlunds dödsolycka var den enskilt fjärde mest lästa.

Ja, som ni märker har de tragiska nyhetshändelserna dominerat na.se under året. Tillfälligheter eller inte - men brott och olyckor intresserar våra läsare. Det är ingen hemlighet. Så har det alltid varit.

Trodde du att ÖSK var det populäraste laget bland läsarna på na.se? Då trodde du fel. Den matchrapport som hade överlägset flest läsare var SM-finalen mellan Indianerna och Piraterna. Faktum är att ingen annan matchrapport, varken när ÖSK eller Örebro Hockey spelat, har kommit i närheten. Matchrapporten var den femte mest lästa artikeln under året.

Mer läsning

Annons