Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

December 2010: Vintersol vann

Kyla och snö. Riktigt vintriga bilder dominerade naturligtvis i Läsarnas fotoalbum i december. Margit Lorenzens vinterbild har utsetts till Månadens bild i Läsarnas fotoalbum på na.se.

Annons
Månadens bild, december 2010.

Den sista veckan av december bjöd på gnistrande vinterväder. Den 28 december körde Margit Lorenzen på Grävevägen på väg hem till Arvaby från jobbet i stan. Hon stannade bilen och fotograferade mot den lågt stående vintersolen som sken igenom trädkronorna.

Resultatet blev tillräckligt bra för att falla Månadens bild-juryn på redaktionen i smaken.

- Oj, det var överraskande. Men visst är det en bra bild, säger Margit Lorenzen.

- Jag fotograferar mycket, antingen med digitalkameran eller med kameran i mobilen. Den här bilden har jag faktiskt tagit med mobilen, säger Margit.

Bland alla de bilder som skickades in till Läsarnas fotoalbum under december månad har juryn valt ut ytterligare två som får ett hedersomnämnande. Det är Sami Rahkonen bild av decembermånen och Inge Korkelas bild på Julia och hennes julklapp.

I tävlingen Månadens bild deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum på na.se. Av praktiska skäl väljer vi bara bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför ska du vara inloggad medlem på na.se när du skickar in bilder som ska delta i Månadens bildtävlingen.

Hedersomnämnande, december.
Hedersomnämnande, december.

Mer läsning

Annons