Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

December 2011: Fartfyllda moln

Den hundraåriga OP-kyrkan står stadigt när molnen svischar förbi. Christoffer Wadenstens bild har utsetts till december månads bästa i Läsarnas fotoalbum på na.se.

Annons
Januari månads bästa bild i Läsarnas fotoalbum. OP-kyrkan i mörkret. Bild: Christoffer Wadensten

Han stod i Sofiaparken på norr i Örebro, med vidvinkelobjektiv på kameran, riktad mot OP-kyrkan.

– Jag hade precis skaffat mitt stativ och exponerade med väldigt lång slutartid. Molnen for förbi fort, berättar Christoffer Wadensten om bilden.

Resultatet blev onekligen lyckat.

Fotograferar du mycket? – Ett tag plåtade jag mycket. Jag var jättebiten. Fick något frilansjobb. Jag hade en period då jag fotograferade mycket byggnader. Det finns så många bra byggnader att fotografera i Örebro.

Lucia, tomte och fönstersmygBland alla de bilder som skickades in till Läsarnas fotoalbum under december månad har juryn valt ut ytterligare två som får ett hedersomnämnande. Det är Tommy Myréns bild på en liten lucia i knät på sin pappa tomten och Manfred Barenfelds bild tagen ut genom en fönstersmyg.

Inloggad medlemI tävlingen Månadens bild i Läsarnas fotoalbum deltar bilder som skickats in till Läsarnas fotoalbum på na.se. Av praktiska skäl väljer vi bara bland de bilder där vi har fullständiga kontaktuppgifter till fotografen. Därför ska du vara inloggad medlem på na.se när du skickar in bilder som ska delta i Månadens bildtävlingen.

Läsarnas fotoalbum hittar du på na.se/fotoalbumet

Hedersomnämnande. Utsikten mot gården. Bild: Manfred Barenfeld
Hedersomnämnande. Judith i pappas famn. Bild: Tommy Myrén

Mer läsning

Annons