Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här krossas pizzeriansrutor - för fjärde gången

Klockan 03.01.03 natten till tisdag glider en bil upp utanför Pizzeria Agen i Degerfors. 19 sekunder senare ses en person komma gående utanför pizzeria och kastar stenar i två av de stora fönstren.

Annons
03.01 kommer en gärningsman gående utanför Pizzeria Agen i Degerfors. Sekunderna senare kastar han två stenar och krossar rutorna i två skyltfönster.

Det var 03.01 som övervakningskameror kunde fånga en misstänkt gärningsman på flera bilder natten till tisdag i Degerfors.

– Vi öppnade restaurangen på måndag, men redan natten innan misstänkte jag att det skulle hända något, säger restaurangägaren Najid Jazbek. Då dröjde jag mig kvar här fram till 02.00 för att ha lite koll.

– Efter måndagens premiär var jag trött och åkte härifrån vid midnatt, säger Najid Jazbek. Nu är det fjärde gången som rutorna krossas här och jag misstänker att det är någon som inte vill att vi ska öppna.

”Polisen önskar få in vittnen”

– Konkurrens är man rädd för och då gör man på det här viset, säger Najid Jazbek och fortsätter:

Strax för 23.00 smög en svart bil förbi på baksidan av pizzerian. En boende i huset uppmärksammade bilen som körde sakta.

Polisen har nu fått bilderna från övervakningskamerorna vid Pizzeria Agen. Polisen vill också gärna komma i kontakt med vittnen som kan ha sett något som kan sättas i samband med glaskrossningen natten till tisdag.

”Jag är inte rädd för konkurrens, det är lagligt. Men sådant här beteende är olagligt. Nu hoppas jag att polisen via våra övervakningskameror kan hitta den som gjorde detta”, säger Najid Jazbek.

Mer läsning

Annons