Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna räddade sigur rasande villabrand

En kvinna chockades, men kunde rädda sig ut ur den villa som på söndagsförmiddagen totalförstördes vid en brand.
– Det är en totalbrand, men ingen människa fanns kvar inne i villan när Räddningstjänsten kom till platsen, säger vakthavande polisbefäl i Örebro.

Annons
En Villa i Strömtorp totalförstördes vid en brand som utbröt 11.10 på söndagsförmiddagen. Villan var övertänd när Räddningtjänsten från Degerfors och Karlskoga kom till platsen.

Det var klockan 11.10 på söndagsförmiddagen som SOS-larmet kom om en villabrand i Strömtorp nordväst om Jacobs Loge. När Räddningstjänsten från Degerfors kom till platsen var villan övertänd och några minuter senare anslöt också räddningsstyrkan från Karlskoga.

Kvinna chockades

– Villan var övertänd när räddningsmanskapet kom fram, berättar vakthavande polisbefäl i Örebro. Dessbättre fanns ingen människa kvar inne i huset. En kvinna befann sig i huset när branden startade. Hon kunde dock ta sig ut och är chockad.

Sprayburkar briserar

Stora karavaner med nyfikna täppte snabbt till den smala vägen mellan Strömtorp och vidare mot Linnebäck.

– Vi kommer att ha patruller på platsen hela dagen och spärra av hela området kring brandplatsen. Sedan finns det uppgifter om att sprayburkar som briserar hela tiden. Det gör att vi måste hålla nyfikna på avstånd för att ingen ska skadas.

Mer läsning

Annons