Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du kan påverka innehållet i NA

Annons

Kära läsare! Du kan påverka vårt innehåll. NA är din lokaltidning och na.se är din lokala nyhetswebb. Nu vill vi lyssna än mer på dig. Vad är det du gillar i Nerikes Allehanda? Vad är det du inte tycker lika mycket om? Vi vill veta och därför startar vi en läsarpanel.

Vi vill ha dig, kära läsare, som bollplank i stort och i smått. Vi vill testa av satsningar vi tänker göra med dig innan vi gör dem och vi vill ha synpunkter på hur vi skött vår bevakning.

Flera gånger per år kommer vi att skicka ut e-post till alla som anmäler sig till läsarpanelen med en länk till en webbenkät. Du kan vara med och påverka vårt jobb!

I förra veckan träffade jag en grupp läsare från olika kommuner i länet som hade många kloka synpunkter på vad de tyckte var både bra och dåligt samt önskemål om vad de ville att vi skulle förbättra – både i pappret och i mobilen.

Jag blir nästan alltid lika inspirerad vid sådana möten, för att synpunkterna är relevanta och smarta även om de också är krävande. Alla tycker inte lika, men vi behöver fånga upp synpunkter som många delar. Dessutom tar vi förstås emot bra tips, och du kan välja att svara anonymt.

Högst sex gånger per år får du en enkät med frågor om allt möjligt som kan ge svar på våra funderingar. Är artiklar från kommunfullmäktiges möten intressantare än nyheter om jämförelser mellan skolresultaten i kommunen? Och var artikelserien, om till exempel frikyrkor nu senast, intressant? Är det rätt av NA att aktivt engagera sig för en musiktävling som Talangen i Örebro? Ska vi koncentrera oss på att granska samhället kritiskt? Läser du sporten i nya Insparks-appen i mobilen? Vad tycker du i så fall om push-tjänsten där? Och hur karaktäriserar du NA?

Vi kommer inte genomföra allt som föreslås i panelen, men den ska vara en inspiration och utmaning i vår utveckling. Vi vill också få möjlighet att fånga det som engagerar dig. Vi väger förstås panelens åsikter mot andra undersökningar av tidning och webb som görs av bland annat Sifo.

Jag kommer att skriva om vad läsarpanelen anser, men panelmedlemmarna får dessutom ännu djupare återkoppling i direkta mejlutskick.

Är du intresserad så anmäl dig på www.na.se/lasarpanel .

Mer läsning

Annons