Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilist i Silvergruvan blev våldsam

En okänd bilist backade först på annans persons bil i Silvergruvan. Och slog med tillhyggen på bilen. Polis tillkallades.

Annons

I måndags fick en polispatrull åka till Silvergruvan. En person hade blivit påbackad av en annan bil så att skador uppstått på fordonet. Brottsmisstanken är smitning, olaga hot, skadegörelse och försök till grov misshandel.

Den ännu okände bilisten har backat på anmälarens bil och gjort det när bilägaren stod framför bilen. Gärningsmannen har även slagit med ett tillhygge, en yxa,  på den skadade bilen och uppträttt hotfullt mot ägaren.

Upprinnelsen till bataljen var att den attackerade bilen i frid och ro åkte på vägen och mötte ett uppseendeväckande ekipage. Däri satt två maskerade personer och bilens registreringsskyltar var förtäckta.

Då vände iakttagaren och följde efter det märkliga fordonet. När det sedan blev stopp uppstod konfrontationerna.

Polisen har viss bäring åt visst håll på eventuellt misstänkta och även en tanke om att det våldsamma ekipaget kan ha något att göra med två inbrott. Dels det i solariet som upptäcktes i måndags morse, dels ett garageinbrott på Schillingvägen som inte uppdagades förrän senare på måndagsförmiddagen. 

Mer läsning

Annons