Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hällefors ska habäst omsorg i länet

Hällefors kommun ska skapa den bästa omsorgsförvaltningen i Örebro län. Det är ett uttalat mål och arbetet för att uppnå detta ska starta med en framtidsverkstad.

Annons

– Vi ska tillsammans, tjänstemännen från förvaltningen, nämndens politiker, enhetscheferna och de fackliga representanterna, diskutera visioner och mål för hur vi tillsammans kan skapa länets bästa omsorgsförvaltning, berättar Katarina Strömgren Sandh som är förvaltningschef i omsorgen.

Därför ska denna så kallade framtidsverkstad genomföras. Det ska vara ett möte som pågår i två dagar och på mötet ska inga beslut fattas utan det är samtal om visioner och om framtidsmål som ska stå i fokus.

– Vi ska diskutera vad som är det bästa vi kan göra för att skapa en framgångsrik omsorgsorganisation. Vi ska diskutera detta utifrån de olika roller vi har i verksamheternas arbete och sedan ska vi bearbeta de förslag och tankar som kommit fram från mötet.

Till förslagen ska även konsekvensbeskrivning, ekonomi och hur personalkrävande förslagets genomförande kan bli finnas med. Den 9-10 maj ska framtidsverkstaden genomföras.

Mer läsning

Annons