Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hot med yxa, explosion och bilkrock med kiosk

Yxa inslagen i dörr, fylleri, misstänkt dynamitexplosion och krock med kiosk. Några av händelserna som tog polisens resurser i anspråk under nyårshelgen i Hällefors.

Annons

På Wigelievägen rapporterades det på natten mellan fredag och lördag om ett bråk i en lägenhet och polisen tillkallades. När polisen kom dit satt det en yxa inslagen i en ytterdörr. Någon gärningsman kunde inte tas men utredning pågår och två män finns namngivna som misstänkta för skadegörelse och grovt olaga hot. Yxan, som är en så kallad klyv-yxa, togs i beslag.

På Stålvägen inkom på nyårsnatten rapporter om fylleri. En av herrarna i det aktuella sällskapet var så pass kraftigt berusad att han kördes till polisstationen i Karlskoga för tillnyktring.

En misstänkt dynamitexplosion larmades det om från Hagvägen. Smällen var så kraftig att fönsterrutorna i intilliggande bostäder skallrade. Några spår från smällen kunde dock inte säkras.

Senare på nyårsnatten fick polisen in ett larm om en trafikolycka. Någon skulle ha krockat med en kiosk på vägen mot Grythyttan. Väl på plats fann dock polispatrullen varken något krockat fordon eller några människor.

Mer läsning

Annons