Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ishallen har fått nytt namn

Mer el Arena. Så är namnet på ishallen i Hällefors. HIK har tecknat ett treårsavtal med el-firman bakom namnet.

Annons
Omdöpt. Ishallen på Hällevi idrottsplats heter nu Mer el Arena. Treårsavtalet som tecknats med företaget har stor ekonomisk betydelse för Hällefors IK säger ordförande Stefan Molander som är nöjd med uppgörelsen.

Skylt sitter redan uppe på ishallens långvägg som möter besökare till ishallen på Hällevi idrottsplats. En större skylt är uppsatt på ishallens södra vägg. Stefan Molander, ordförande i Hällefors ishockeyklubb är nöjd.

– Vi har haft samarbete med företaget Mer el tidigare. De har varit en vanlig sponsor något år med skylt inne i hallen. Nu ville företaget utöka samarbetet. De kom med frågan om det var möjligt att få företagets namn på arenan. Man har en liknande lösning med en klubb i Kristinehamn, säger Stefan Molander. Hällefors IK tog upp diskussionen och kom fram till att utökat samarbete skulle vara en bra lösning.

– Roligt. Vi har alltid velat döpa arenan till något. Nu får vi äntligen göra det också, säger Camilla Ekström, kassör i styrelsen.

HIK har skrivit på ett treårsavtal med företaget Mer el. En större sponsor innebär också ökat stöd.

– Det handlar inte bara om reda pengar utan även arbetstimmar. Företaget ställer upp med arbetskraft när vi behöver exempelvis el-jobb utförda i hallen. Klubben har totalansvar för driften i ishallen så det kommer vi helt klart att ha nytta av. I slutänden är det också pengar för oss, säger Stefan Molander.

Mer läsning

Annons