Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisraid fångade in tre män 

Tre personer är misstänkta för bland annat narkotikabrott efter en extrainsats av polis i centrala Hällefors under måndagen.

Annons

En man påträffades sovande i en bil. Han uppvisade misstänkta tecken på narkotikapåverkan och togs med till förhör och provtagning.

Vid kontrollen anträffades också misstänkt narkotika på mannen samt misstänkt stöldgods. Mannen är därmed misstänkt för narkotikabrott/eget bruk samt innehav jämte häleri.

När polisen kontrollerade en man på en adress i närheten av den sovande föraren ledde samtalet till misstankar om även han var drogpåverkad.

Mannen togs med för förhör och provtagning och i samband med visitationen hittades misstänkt narkotika. Det ledde till misstanke om narkotikabrott/eget bruk och innehav.

Samma dag stoppades en bil med körförbud i samma område. Föraren blåste positivt vid kontroll av nykterheten och fick följa med till polisstationen.

Föraren, en man, är misstänkt för grovt rattfylleri för att ha kört bil påverkad av både alkohol och narkotikaklassade preparat, grov olovlig körning för att vanemässigt köra bil utan körkort samt brott mot knivlagen. Mannen hade flera knivar lätt tillgängliga runt förarplatsen.

Mer läsning

Annons