Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snowstorm till Nostalgidagarna

Nu är det dags för Hällefors nostalgidagar – med rockbandet Snowstorm som ett av de stora dragplåstren. Mängder med veteranfordon, prylmarknad, modevisning och cruising blir det förstås.

Annons

– Det är fullt ös i tre dagar, berättar Julia Hermansson på turistbyrån.

Nostalgidagarna drar i gång redan på fredag med park-rocken på kvällen i Krokborn.

Förutom Snowstorm uppträder Noise Forever och på dansbanan spelar bandet Date. Dessutom blir det fredagskonsert i kyrkan med gruppen Gabriels.

Utställningen av veteranfordon på lördagen brukar dra mängder med besökare och fordon. Nytt för i år är utställningen av A-traktorer (EPA-traktorer). Och dansuppträdande på torget med ”Dans för skôjs skull” är också nytt, berättar Julia Hermansson.

På scenen uppträder Willie Lee’s och på kvällen gruppen The Jukebox. Frimarknaden nedanför järnvägen hör till, yxkastning, radiostyrda bilar med Kopparbergs MK och fotoutställning och bordshockey (ishockeyspel) likaså. Där blir också en turnering och möjlighet att spela mot den flerfaldige världsmästaren Göran Agndur

Och på söndag avslutas nostalgidagarna med barn- och familjedag, främst i Krokborn. Dockteater, minijogg, Mulle, ponnyridning, servering med hembakat är något av det som händer.

Läs mer på www.nostalgidagar.se

Mer läsning

Annons