Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelbutiksrånet - Nu söker polisen vittnen

Nu söker polisen efter människor som kan ha uppgifter att lämna som kan kopplas till rånet i Spelhörnan och dödshotet av en kvinna med anknytning till Spelhörnan.

Annons

Det var på måndagens morgon vid 4.30-tiden som en Securitas-vakt mötte två maskerade män som gjorde ett inbrott i Spelhörnan. Männen hade lämnat brottsplatsen i en bil som de, enligt uppgift, körde mot Klockarhagsskolan på gångvägen.

På tisdagens morgon vid 08.05-tiden dödshotades en kvinna med anknytning till Spelhörnan av en för henne okänd man. Signalementet på den mannen är korpsvart hår, gul luvtröja, går mjukbyxor, svarta skor och en normal kroppsbyggnad. Vid hot-tillfället gick kvinnan på en promenadstig vid Lindholmstorpet nära kraftstationen som ligger intill där vid Bjässevägen.

- Alla personer som tror sig kunna ha information som kan hjälpa polisen i utredningsarbetet uppmanas ta kontakt med polisen i Karlskoga som sköter utredningen, säger polisman Sven-Åke Hultman.

En kniv har tagits i beslag av polisen. Kniven misstänks kunna ha ett samband med inbrottet/rånet av Spelhörnan. Det var ägaren till butiken som hittade kniven i butiken (inte i Pekås lokaler som tidigare sagts) och kontaktade polisen.

Har du vittnesuppgifter och vill kontakta polisen i Karlskoga? Här är kontaktuppgifterna.

Mer läsning

Annons