Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chefsbyte beslutat

Marianne Christensen tar över som chef för teknik- och planförvaltningen i Hallsberg. Det har kommunstyrelsen beslutat. Därmed entledigas nuvarande förvaltningschefen Peter Israelsson från uppdraget.

Annons

Hallsbergs kommun organiserar om. Som NA tidigare har berättat pågår en rad ändringar i förvaltningarnas ansvarsområden.

Modellen till den nya organisationen har tagits fram av kommundirektör Torbjörn Dybeck. Som ett led i detta har han föreslagit att tekniska chefen Marianne Christensen ska utses som ny förvaltningschef för teknik- och planförvaltningen. Detta innebär i sin tur att nuvarande chefen Peter Israelsson tas ifrån jobbet.

Enhälligt beslut

Nu har kommunstyrelsen sagt sitt:

– Vi har beslutat att Marianne Christensen blir chef för teknik- och planförvaltningen. Det var ett enhälligt beslut, säger Siw Lunander (S), vice ordförande i kommunstyrelsen.

Vid sammanträdet deltog Torbjörn Dybeck och informerade politikerna om förändringsarbetet. Enligt Siw Lunander är det Dybeck som ansvarar för vilken plats Peter Israelsson nu ska få i den nya organisationen.

– Tyvärr är det inte klart ännu. Tillsammans med Peter diskuterar vi ett antal förslag, säger Torbjörn Dybeck.

Beslutet i kommunstyrelsen innebär emellertid att Marianne Christensen omgående övertar posten som förvaltningschef.

BARBRO ISAKSSON

010 - 15 54 12

[email protected]

Mer läsning

Annons