Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Go´glass blev Årets företag 2013

Priset Årets företag 2013 delades i dag ut till företaget Onyx Trading som äger varumärket Go´glass från Hjortkvarn.

Annons
Årets företag 2013. Go´glass som ingår i företaget Onyx Trading från Hjortkvarn utsågs i dag till Årets företag 2013 i Hallsbergs kommun. Priset delades ut av Andreas Svahn (S) kommunstyrelsens ordförande och Kirsi Aronsson, näringslivschef i Hallsbergs kommun.

Ägarna till företaget Onyx Trading, Marianne och Anders Isacsson, fick i dag ta emot priset som Årets företag 2013 på Hallsbergsmässan av Andreas Svahn, (s), kommunstyrelsens ordförande och av Kirsi Aronsson, näringslivschef i Hallsbergs kommun.

– Det känns jättekul. Vi har hållit på i 25 år, sade Marianne Isacsson.

Maken Anders Isacsson höll med.

– Det är kul att vi blir uppmärksammade. Det bästa är när kunderna kommer till oss.

Go´glass är en del av företaget som förser bagare och konditorier med dekorationer till tårtor och olika bakverk. Företaget säljer även maskiner och glasstillbehör. Enligt företagets hemsida var glasstillverkningen i början endast en bisyssla.

Under 2013 fördubblades glassförsäljningen och som NA har skrivit tidigare så byggdes glassbaren i Hjortkvarn ut förra året.

Priset Årets företag delas ut av Hallsbergs kommun och Företagarna.

Enligt Kirsi Aronsson fick de in flera förslag på företag. Go´glass och Onyx Trading vann utmärkelsen på grund av deras framgångar och deras satsningar i verksamheten under 2013.

Mer läsning

Annons