Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Green Cargo bygger ut i Hallsberg

Nästa torsdag börjar utbyggnaden av Green Cargos lokaler i Hallsberg. Företagets vd Mikael Stöhr tog grävmaskinen till hjälp när han i går tog det symboliska första spadtaget.

Annons
Green cargos vd Mikael Stöhr tog ett annorlunda spadtag i går i samband med att utbyggnaden av företagets huvudkontor i Hallsberg nu drar i gång.BILD: SAMUEL BORG

– Kopplingarna mellan Hallsberg och Green Cargo kommer att bli ännu starkare framöver. Det har varit långa diskussioner och utdragna förhandlingar, men det är superkul att vi nu kan sätta i gång. Äntligen! sa Mikael Stöhr inför den samlade skaran vid gårdagens byggstartsceremoni.

1 000 kvadratmeter i två plan ska byggas till de befintliga lokalerna, i riktning mot Samzellibron. Första mars, nästa torsdag, påbörjas bygget och vid årsskiftet ska lokalerna stå klara. Det är NA Bygg som bygger lokalerna, ett projekt som kostar cirka 22 miljoner kronor. De nya lokalerna ska innehålla kontor, omklädningsrum och 28 övernattningsrum för lokförare.

– Det är viktigt att samla all personal under ett och samma tak. Jag tror mycket på att sätta ihop personal från olika funktioner. Det kan leda till andra sätt att arbeta på, säger Mikael Stöhr.

Läs mer i fredagens NA.

Mer läsning

Annons