Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hjortkvarnsföretag belönas

Hjortkvarn Timber AB tror på landsbygden. För sin satsning i Hjortkvarna belönas företaget nu med utmärkelsen Guldklövern av Centerpartiet.

Annons
guld till Hjortkvarn. Platschef Erik Tamm tog emot utmärkelsen Guldklövern från Centerpartiets Helena Wilhelmsson och Anders Lycketeg.

I veckan som gick fick företaget Hjortkvarn Timber oväntat besök. Det var Centerpartiet som kom för att uppmärksamma företagsledningen och de anställda med gulddiplom och guldtårta.

Guldklövern är en utmärkelse från Centerpartiet till personer, organisationer och företag som gör extraordinära insatser. Och det anser Centerpartiet att Timber AB har gjort med råge.

– Verksamheten har nu varit igång i cirka ett år i Hjortkvarn. Företaget har kommit igång bra och idag arbetar cirka 25 personer i företaget. Från Centern vill vi visa vår uppskattning, säger Anders Lycketeg, partiföreträdare i Hallsberg.

Från partiet deltog även riksdagskandidat Helena Wilhelmsson från länet. Förutom Lycketeg deltog också Solveig Eriksson från Hallsbergs kommunkrets.

Utmärkelsen togs emot av en glad och stolt platschef, Erik Tamm.

I samband med besöket fördes också samtal om både lokala och nationella företagsfrågor. Anders Lycketeg tryckte på det positiva för etableringen i kommunen och att företaget tror på möjligheten att bedriva verksamhet i Hjortkvarn.

Mer läsning

Annons