Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Konfirmera dig - och res till Gotland

Nu börjar förberedelserna för sommarens konfirmationsläger som arrangeras av Hallsbergs församling. Det finns fortfarande chans för ungdomar runt 14 år att hänga på. 

Annons

Sommarkonfirmation har blivit populärt i Hallsberg. Konfirmationen ordnas då som ett läger, och i är det perioden 23 juni - 6 juli som gäller.

Den första veckan tillbringas på hemmaplan i Hallsberg. Efter det reser ungdomarna till Gotland i nio dygn, innan de återvänder hem till Hallsberg där själva konfirmationshögtiden avslutar lägret.

-I år har vi utökat vistelsen på Gotland för att hinna med allt vi planerat in i programmet där, säger Maria Brolinson, ungdomsledare i Hallsbergs församling.

Det kostar ingenting att konfirmera sig i Hallsbergs församling. Även resan till Gotland och vistelsen där är kostnadsfri. Församlingen har sagt att alla ungdomar som vill ska ha möjlighet att konfirmera sig. 

Redan helgen som kommer börjar förberedelserna för sommarkonfirmationen. Det är en samling på lägergården Hult utanför Hallsberg.

Den som är intresserad av konfirmationslägret kan vända sig till Hallsbergs församling. Även om man inte kan vara med denna första helg så står dörrarna fortfarande öppna inför sommarens läger, meddelar de ansvariga.

Mer läsning

Annons