Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kören 3 Nycklar ger vårkonsert

Som en brygga av toner spänner Kören 3 Nycklars vårkonsert över ”My fair lady” och ”Fantomen på operan”.
– Det borde bli en spännande och musikaliskt intressant kväll, säger körledaren Teddy Sundquist.

Annons
Vårkonsert. På lördag den 14 april inbjuder Hallsbergskören 3 Nycklar till konsert i Församlingsgården. Ett spännande program utlovas, med inspiration från två succémusikaler.

Lördag den 14 april, är det dags för Kören 3 Nycklars efterlängtade vårkonsert, i Församlingsgården Hallsberg. Hela våren har kören repeterat för att kunna bjuda på ett stort och omväxlande program.

Konserten bjuder på guldkorn från två musikaler. Första delen upptas av stycken från ”My fair lady”. Det är lättsam musik och tämligen kända sånger, där Eva Lundberg, Ulli Sundquist, Jan-Eric Carlring, Teddy Sundquist och körens kvintettgrupp står för soloinsatserna.

Fantomen på Operan

Efter paus ger man sånger ur ”Fantomen på Operan” av Andrew Lloyd Webber. Det handlar om en man som lever i en hemlig värld under Parisoperan. Mannen har skadats svårt i en olycka och hans ansikte är förstört. ”Fantomen” är kär i en av sångerskorna i operasällskapet, Christine . Med många spännande förtecken berättar kören 3 Nycklar och solisterna denna förunderliga historia.

Programpresentatör blir Elisabeth Vallhagen, tidigare körmedlem i 3 Nycklar och numera uppskattad vokalsolist i Benny Lavins orkester ”Dixie Talks” . Hon har tidigare också som solist sjungit Edith Piaff-sånger tillsammans med kören.

– Vid flygeln sitter som vanligt vår eminente pianist, Hans-Ove Nykvist, tillägger Teddy Sundquist.

Mer läsning

Annons