Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Let's Dance-Tobias bjuder upp till dans

Hallsbergs egen kändis Tobias Karlsson blir dragplåster till motionsloppet Rallarrundan. Den 3 juni kliver han upp på scenen utanför Sydnärkehallen för att leda uppvärmningen innan start.

Annons

 Årets upplaga av Rallarrundan ska bli en folkfest i Hallsberg.

Nu kommer dessutom Tobias Karlsson till hemorten denna måndagskväll i juni för att förgylla arrangemanget.

– Det ska bli kul. Jag håller i uppvärmningen. Det blir lite rolig dansgympa någon kvart innan loppet startar, berättar han.

Tobias Karlsson kommer inte att springa själv. Han stannar kvar hos publiken vid Transtensvallen, där deltagarna går i mål. Där ordnas också minimässa och servering.

Det finns fortfarande chans att anmäla sig till loppet, enklast gör man det via Rallarrundans hemsida senast den 29 maj. Efteranmälan kan göras fram till en timme innan start på arenan, men blir något dyrare.

Det var osäkert länge om Tobias Karlsson skulle hinna gästa Rallarrundan. Även om han har åkt ur vårens omgång av Let´s dance så är han fortfarande engagerad i tävlingen. Framför allt har han fullt upp med ett helt nytt, eget projekt.

– Innehållet är hemligt, men blir offentligt snart. Jag kan säga så mycket att det handlar om dans och är något väldigt roligt.

För övrigt anlitas Tobias Karlsson mer och mer som föreläsare, såväl av företag som ute i landets skolor. Rubriken för hans föreläsningar är ”Allt är möjligt”. Dansen och drömmar som gått i uppfyllelse är utgångspunkten.

– Men jag pratar också om hur det är att ta sig genom svåra saker i livet. Det finns ett otroligt stort behov av att prata om exempelvis mobbning och sexualitet, inte minst hos alla unga jag möter, säger Tobias.

Carina Hall är en av tävlingsledarna till Rallarrundan. Hon är jätteglad för att Hallsbergs egen kändis ställer upp och hjälper dem denna kväll.

-Han blir som vår ambassadör för Rallarrundan, säger hon.

Det finns fortfarande chans att anmäla sig till loppet, enklast gör man det via Rallarrundans hemsida senast den 29 maj. Efteranmälan kan göras fram till en timme innan start på arenan, men blir något dyrare.

På hemsidan kan man också se rundans bansträckning. Deltagarna går-joggar-springer via ekoparken och vidare genom Hallsbergs centrala delar för att gå i mål på idrottsplatsen Transtensvallen. 

Fotnot: Mer information och anmälan: rallarrundan.se

Mer läsning

Annons