Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lets dance-par chockade

– Tänk vad fort 25 år går! Återblicken är Lena Johnsons över de år som gått sedan hon på allvar fick Hallsberg att både börja dansa och le.

Annons

För att fira Dansstudion Lena Johnsons 25 år bjöd hon upp till en välregisserad föreställning i Alléhallen på lördagskvällen. Det blev en dansfest där glitter och glamour exploderade i en färgsprakande dansshow.

Och när kvällsmörkret var som allra djupast blev mästerregissören Lena Johnson själv förd bakom ljuset. För det blev inte den final hon tänkt sig för sin egen jubileumsshow – den blev mycket bättre.

HemlighetsmakeriEfter största möjliga hemlighetsmakeri dansade Let´s dance-favoriterna Tobias Karlsson och Arja Saijonmaa in i en eldig tango in- för en något chockad Lena Johnson. När sedan Arja Saijonmaa – inför ett knäpptyst Alléhallen – stämde upp med ”Jag vill tacka livet”, så brast det för jubilaren.

Men jubileumsshowen var inte bara en tårfylld final. Före den hade det bjudits på en tre och en halv timme lång tvåaktare med explosiva dansnummer och sketcher.

Att Tobias Karlsson skulle medverka var ingen hemlighet för Lena Johnson. Han var enkom influgen från Portugal för att ge ett dansnummer med sin första partner Elisabeth Björklund. Till melodischlagervinnande Fairytale bjöd paret på en sensuell uppvisning.

Eleven Niklas Berglind, som fått en roll i West Side Story, bjöd Lena Johnson på en sång, en dans och en ”smällpuss” där hon satt i sin tron mitt på dansgolvet.

Pardans bästSM-, EM- och VM-meriterade paret Tobias Bader och Andrea Schmirer lät Lena Johnson lugnt stå vid sidan när de elegant svävade fram över dansgolvet.

Deras uppvisning fick jubilaren att utbrista:

– Pardans är det bästa som finns. Den dag den inte finns kvar lägger jag av.

Mer läsning

Annons