Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lilla antikrundan och auktion nyheter på årets Pålsbomarken

Först ut av säsongens marknader i Sydnärke är Pålsbomarken, där ortens Lions club i år presenterar två nya programpunkter.

Annons

Första nyheten sker på lördag klockan 16: en inlämningsauktion där främst gamla mopeder, men även några äldre lättviktare liksom bildelar kommer ropas ut.

–Jag la ut en annons på Blocket om auktionen och intresset blev direkt väldigt stort, säger Ulf Salomonsson, en av arrangörerna från Lions club.

Den andra nyheten infaller på söndag med start klockan 12. Då kommer värderingsmännen Leif Gustafsson från Kumla och Peter Gustafsson från Örebro, att värdera föremål. En " Lilla antikrundan" med möjlighet för allmänheten att få både gamla antika föremål värderade liksom retroföremål från -50 och-60 talet.

–Vi håller till inne på kafeterian på Folkasboskolans skolmatsal och lite hur länge vi kör beror ju på hur mycket saker folk kommer med till värdering, säger Ulf Salomonsson.

Pålsbomarken är Lions club Pålsbodas i särklass största arrangemang på året, med ett 60-tal marknadsstånd och artister. Marknaden pågår klockan 10-17 lördag och klockan 11-16 söndag.

–Jag har span på vädret som säger att det ska bli halvbra, vilket vi vet av erfarenhet är det bästa tänkbara vädret för att dra mycket folk, konstaterar Ulf Salomonsson.

Mer läsning

Annons