Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusa sidan visas av rondellen

Den lilla lustiga rondellen i Vretstorp får ofta folk att le en smula. Men denna helg visas den ljusa sidan av platsen, det har Carina Olofsson och byalaget sett till.

Annons
den ljusa sidan. Carina OLofsson tog initiativ till utsmyckningen av rondellen i Vretstorp, en idé som hörsammades av fler invånare än någon kunnat tro. Foto: Privat

Byalaget i Vretstorp har på senare år sett till att gamla traditioner fått nytt liv. Allt för att folk ska komma samman och för att värna om hembygden.

Nu har de än en gång smyckat sin omtalade rondell i Vretstorp, den där ”lilla plätten” som kommunen av någon anledning lagt in i korsningen Knölagatan/Skolgatan.

Så här i Halloween-tider tycker byalaget att det passar utmärkt att fylla rondellen med pumpor i alla dess former och utseenden, och utlyste tipset till invånarna.

Initiativtagare till utsmyckningen var från början Carina Olofsson. En kväll i veckan som gick fanns hon på plats i rondellen för att ta emot dem som ville vara med och bidra.

Ett 40-tal olika pumpor blev slutresultatet, och folket strömmade till under hela kvällen bärandes på sina alster. Så många hade Carina Olofsson inte kunnat drömma om, men som ses på bilden här intill skiner initiativtagerskan nu ikapp med alla ljus som sprider sitt sken över Vretstorpsbygden.

Mer läsning

Annons